СЕРВИС НА СИТЕ ВИДОВИ НА ВОЗИЛА

Нудиме широк спектар на сервисни услуги за вашето возило, од рутинско одржување до сложени ремонти на моторот, испорачани од квалификувани техничари со користење на најсовремена опрема.

За нас

За нас

15

Години

Искуство
  • Дијагностицирање на проблемите

    Дијагностицирање на проблемите за вашиот автомобил е важно пред да излезете во сообраќај и пресудно за да се чуствувате безбедно кога ќе седнете за воланот на вашето возило.

  • Професионална и комплетна услуга за својот автомобил

    Од 2008 година нашите клиенти добиваат професионална и комплетна услуга за својот автомобил. Нашиот сервисен центар е стручен и ги решава и најсложените поправки. Брзо и навремено се отстрануваат лоцираните дефекти, без разлика колку тоа да изгледа ситно или големо.

  • Располагаме со соодветни инструмент

    Располагаме со соодветни инструменти кои директно се поврзуваат со системот на возилото, според кои се добива целосна слика за состојбата на возилото и евентуалните поправки кои треба да следат.

+389 77 892 077

18

Години искуство

3

Експерти техничари

1235

Задоволни клиенти

1235

Сервисирани возила

Процес

Нашиот процес на работа

ПРИЕМ

ДИЈАГНОЗА

СЕРВИСИРАЊЕ

Нас

Зошто да не изберте нас

Редовен Сервис

Мотор

Дијагностика

Електроника

Вулканизер

Чистење

Се расипа вашето возило? Донесете го кај нас.

Даваме приоритет на задоволството на клиентите и се стремиме да обезбедиме транспарентни цени и одлична услуга за вашето возило да работи непречено.

+389 77 892 077
Контакт

Контакт

Адреса

Илинденска 201

Гостивар, Северна Македонија

Телефон

+389 77 892 077


Пишете ни

avtoservisilija@gmail.com


Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your message has been sent. Thank you!